book cover

Żywność a zdrowie i prawo

Gertig, Henryk, Duda, Grażyna

Year of publication: cop. 2004.

Konserwacja żywności, Żywność higiena., Żywność higiena prawo wspólnotowe europejskie., Żywność higiena prawo Polska., Żywność, Przepisy o żywności, Zanieczyszczenie żywności, Badanie żywności, Podręczniki [Typ publikacji], Podręczniki akademickie, Podręczniki [Typ publikacji]

Author
Gertig, Henryk
Duda, Grażyna
Title
Żywność a zdrowie i prawo
ISBN
83-200-3043-9
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydaw. Lekarskie PZWL,
Year of publication
cop. 2004.
Issue number
Wyd. 2 uzup.
Volume
339 s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
614.3(075.8):[346.7:351.77](438:4-67)(075.8)
Object passwords
Konserwacja żywności
Żywność higiena.
Żywność higiena prawo wspólnotowe europejskie.
Żywność higiena prawo Polska.
Żywność
Przepisy o żywności
Zanieczyszczenie żywności
Badanie żywności
Podręczniki [Typ publikacji]
Podręczniki akademickie
Podręczniki [Typ publikacji]
Additional information
Wyd. 1 pt.: Żywność a zdrowie.
Akty prawne s. 327-331 i przy rozdz. Indeksy.
Podręcznik dla studentów.
020
%a 8320030439
080
%a 614.3(075.8):[346.7:351.77](438:4-67)(075.8)
100
%a Gertig, Henryk
245
%a Żywność a zdrowie i prawo /
250
%a Wyd. 2 uzup.
260
%a Warszawa : %b Wydaw. Lekarskie PZWL, %c cop. 2004.
300
%a 339 s. : %b rys. ; %c 24 cm.
500
%a Wyd. 1 pt.: Żywność a zdrowie.
504
%a Akty prawne s. 327-331 i przy rozdz. Indeksy.
521
%a Podręcznik dla studentów.
650
%a Konserwacja żywności
650
%a Żywność %x higiena.
650
%a Żywność %x higiena%x prawo wspólnotowe europejskie.
650
%a Żywność %x higiena%x prawo %z Polska.
650
%a Żywność
650
%a Przepisy o żywności
650
%a Zanieczyszczenie żywności
650
%a Badanie żywności
650
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Podręczniki akademickie
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
700
%a Duda, Grażyna
920
%a 83-200-3043-9